Nå har vi nettopp kommet hjem fra en shoppingtur i Kungsportavenyen! Vi gikk også innom Arkaden og Nordstrom shoppingsenter, og fant flotte butikker – både kjedebutikker og små lokale butikker. Jeg fant en butikk med masse Michael Kors og Marc Jacobs, men dessverre fant jeg ikke modellene jeg var på jakt etter. De hadde derimot noen smykker jeg ønsker meg, men disse lå på lik pris som i Norge – så jeg kan like gjerne kjøpe de på Timalu i Drammen når jeg kommer hjem. Jeg fikk kjøpt med meg tre lys fra Voluspa (i en butikk hvor jeg ble druknet i komplimenter om håret, vesken og jakken min *fnis*) en make-up organizer, noen fantastiske smoothie-to-go glass, hårfarge, Emma S. facial mist, en flanellskjorte og noe annet småtterier. De har en SINNSYKT stor Åhlens butikk her i Gøteborg, så jeg ble gående der i nesten en time. Utrolig mye make-up, hudpleie, lys, interiør og mote. Verdt en titt! Vi har selvfølgelig vært innom Systembolaget også, og handlet kvota og litt kos til kvelden, og nå sitter vi på hotellrommet og deler en Bacardi Breezer. Jeg elsker vannmelomsmaken! Her kostet den 16 kroner, og i Norge koster den svimlende 44. Rart det er så mange alkoholikere i Norge med de voldsomme prisene vi har på ting.. I kveld smeller det, og vi skal sjekke ut byens uteliv! Vi har allerede fått noen tips på hvilke steder vi bør sjekke ut, så stikk innom bloggen i morgen for å se hvordan formen vår er 😉 Jeg vet hvertfall at det skal nytes et glass vin i restauranten på hotellet og en drink på takterrassen utenfor hotellrommet vårt!

IMG_2109 IMG_2110  IMG_2129IMG_2118IMG_2131

– jeg har forresten lagt min elsk på hele Scandic. Det er altså så stilfult og vakkert her! –

IMG_2138IMG_2121 IMG_2122 IMG_2124 IMG_2125 IMG_2127

Stian ser ikke videre fornøyd ut med å bære alle posene mine.. Jeg får spandere en øl på han så blir han blid som en sol! Når det er sagt – OMG jeg MÅ finne ut hva som lukter så godt her på hotellet! De har altså en lukt i resepsjonen som er helt MAGISK! Lurer på om det er en kombinasjon av mat og drikke, eller om det rett og slett er juks og fanteri i form av røkelse. Vel, ikke bryr jeg meg. Jeg vet bare at jeg må ha det samme! Jeg håper nesten de leser dette innlegget og skriver en lapp til meg så jeg slipper å gå til resepsjonen å spørre.. Haha, jeg må le litt av meg selv ♥