IMG_2501

Det er bare 10 dager siden jeg tatoverte brynene, og jeg hadde blitt fortalt at fargen dempes opp til 30 prosent den første tiden, og det har den absolutt gjort! I begynnelsen var jeg litt småsjokkert over hva jeg hadde gjort, men nå har brynene en mye mykere farge og jeg er SÅ fornøyd! På bildet over er brynene nytatovert, mens bildene under er tatt nå for noen få minutter siden. Beklageligvis i dårlig lys, men likevel. Jeg har nå sluttet med salvene og dusjbeskyttelsen og er snart klar for refill. Jeg fikk beskjed om å tenke over om det var noen forandringer jeg ønsket, og det eneste jeg kan se er at fargen ytterst mot ørene har falmet litt på begge bryn, så den vil jeg gjerne friske opp i. Altså få de litt lenge igjen, slik som på det første bildet. Make-up tatoveringen er tatt av Line og Iselin på Biotek Scandinavia i Ryen, Oslo – og jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å gjøre dette! Nå bruker jeg bare fem minutter på make-up om morningen, og jeg ser fortsatt ut som et menneske om jeg skulle forsove meg. Elsker det! ♥

IMG_2563collageeye