IMG_9683

Hei, og god ettermiddag! I skrivende stund sitter jeg og den syke gubben min plantet i sofaen med lasagnen i ovnen. Nok en hjemmedag dessverre, men i morgen satser jeg alt på å komme tilbake på jobb. Statistikken i dag er upåklagelig etter gårdagens innlegg (som selvfølgelig ble frontet på forsiden av Femelle.no) og det er morsomt å se hvordan dere reagerer på facebook og i kommentarfeltet! Jeg vet dere har savnet denne typen innlegg, og håper det innfridde forventningene. Som sagt så elsker jeg å skrive slike debatter selv, men det er ikke alltid like enkelt å finne ting å skrive om! Så har dere et tema dere vil høre mer om – gi meg beskjed! I dag fikk jeg endelig hentet bilen min som har stått parkert på Sonans siden mandag. Venninnen min klarte å ta med bilnøklene mine hjem, men i dag fikk jeg de endelig tilbake og kunne kjøre min lille babybeetle hjem! Siden bilen bare er en uke gammel har jeg selvfølgelig ikke rukket å få tak i is-skrape (minus i voksenpoengboka) så dere kan tro det var gøy å skrape hele bilen med et lite førerkort foran hele klasserommet! Flere enn meg som har innsett at videregående-elever kan være litt små-grusomme? Og det verste er jo når de kjenner meg igjen fra blogg og avisen… DA er det gøy å være eksamensvakt! FLAUT ♥