IMG_0135

Cape i ull fra DAY Birger Et Mikkelsen, 2499,- 

Haha, på dette bildet er jeg nesten så blid at kameraglasset sprekker! LOL! Bloggissues det der med bilder og dårlig vær! Tro det eller ei, men dette var faktisk det beste. I dag har jeg stått opp tidlig og lagt ifra meg noen timer på Sonans som eksamensvakt, og nå skal jeg ut å handle julegaver før Thanksgiving-middagen moren til Tina har stelt i stand for jentene. Jeg er SÅ klar for årets første kalkunmiddag, og selvfølgelig min første Thanksgiving-feiring – som jeg er så heldig å få feire med ekte amerikanere! Jeg har så mye å være takknemlig for, og dette skal jeg prise meg lykkelig over i dag. Jeg har verdens beste jobb, jeg lykkes med hobbyen min, jeg har den søteste og mest omtenksomme kjæresten, et fantastisk godt og nært forhold til min friske, kjære familie, de beste og mest støttende vennene og en fin leilighet jeg deler med samboeren og de to nydeligste hundene på jord. TAKK! Nå skal jeg ut å shoppe litt julegaver. Jeg kjøpte meg bil forrige måned, og plutselig forsvant 6000 kroner ut av kontoen til billån og forsikringer, så nå kan jeg ENDELIG begynne julegavehandelen med god samvittighet. Jeg har hentet masse inspirasjon fra innlegget nedenfor. Kanskje du gjør det også? ♥