Åh, nå koser jeg meg! Jeg har begynt på en ny spilleliste på Spotify som jeg har kalt «peiskos» og jeg ELSKER den! Her er det Norah Jones, Eva Cassidy, Ed Sheeran og mange andre koseartister som synger meg inn i drømmeland her jeg sitter foran peisen med en deilig kopp chai-te. Du finner listen HER. Jeg lover å holde den oppdatert 🙂 Jeg får ofte høre at jeg har en voksen musikksmak – ikke at jeg aner hva det betyr, ettersom jeg hører mest på rock og metall, men det kan jo dere få dømme utifra listen! Nå snurrer de siste episodene av Sons of Anarchy på tv-skjermen, og jeg gruer meg såå til serieavslutning! Jeg bare vet at den blir grusom – både for skuespillerne som sikkert kommer til å kutte hverandre opp i biter, men også for meg som ikke lenger har Jax the hunk å stirre på. Visste dere forresten at valpen vår, Jackson, er oppkalt etter Charlie Hunnams rolle i SOA? Well, now you know!

IMG_9252IMG_9780IMG_9771