1. Jeg har drevet med forskjellig idrett hele livet, og har vært innom dans, fotball, håndball, friidrett, turn, innebandy og ridning. Jeg spilte for Birkebeineren fotballag i elleve år, danset i fem år fot Attic og Sissels Dansestudio og hadde to egne hester på småbruket vi bodde på da jeg var yngre. Nå driver jeg med egentrening i skogen og på Fresh Fitness.

2. Jeg ser på meg selv som en ganske kreativ person. Ved siden av journalistikkutdanningen og bloggkarrieren har jeg også drevet eget fotostudio, og jeg har vært mye på scenen innen teater og musikk. Journalistikk og blogg har jeg mest sannsynlig fra mammas side, mens musikken og dansingen kommer fra pappas familie.

3. Jeg er en skikkelig kjærestejente. Jeg har aldri vært singel, og forhåpentligvis blir jeg det ikke igjen heller. Jeg er selvstendig og trives ekstremt godt i eget selskap, men jeg kunne ALDRI dratt på byen å hatt en one-night-stand eller rotet bort tiden min på noen jeg ikke kan se for meg en fremtid sammen med. Jeg trives med den faste armkroken som venter på meg når jeg kommer hjem, og vil ikke ha det på noen annen måte.

4. Jeg har vært på utallige jobbintervjuer, og jeg har fått jobben alle gangene bortsett fra en! Jeg kom helt til andreintervjuet, men skjønte selv at jeg manglet kunnskap innen økonomi og personalledelse. Dette var forresten en jobb som daglig leder i Starbucks, og jeg er stolt at jeg kom såpass langt som jeg gjorde!

5. Jeg har en sykdom i skjoldbruskkjertelen som gjør at jeg har lavt stoffskifte (hypothyreose). Symptomene på dette er hormonelle, altså uren hud, svettetokter, humørsvingninger, lav energi og ukontrollert vekt. Denne sykdommen har jeg hatt i cirka tre år, og det er dessverre svært få som blir kvitt symptomene selv om de er medisinert.

IMG_2726

6. Jeg har en skikkelig leder-personlighet. Jeg arrangerer, organiserer, skriver lister og fyller kalenderen både på nett og i almanakkform. I vennegjengen så er det alltid jeg som arrangerer nyttårsfester, julebord, hytteturer osv, og jeg elsker det! Jeg har alltid vært sånn. Når jeg var liten pleide venninnene mine å leke «house» mens jeg lekte hotelledelse, restaurantdrift osv.

7. Huset jeg bor i er en arvebolig, og det hender stadig at dere spør hva som er greia med bosituasjonen min. Farmoren min døde for noen år siden, og da arvet pappa og broren hans huset som per dags dato har tre separerte leiligheter og en studioleilighet som Stian bruker til musikkrom. Nå bor vi her alle tre mens vi pusser opp etasje for etasje! Jeg satser på å få kjøpt meg inn etterhvert, for jeg trives utrolig godt i dette store huset med hage – så nær byen, og det tror jeg hundene våre gjør også!

8. På tross av sykdommen min har jeg mange baller i lufta. Jeg jobber som rådgiver og IT-ansvarlig på Sonans, som medarbeider på Fresh Fitness, frilans som journalist og ved siden av dette har jeg Sonans chat, bloggen (som krever utrolig mye mer bakgrunnsarbeid enn de fleste liker å tro) og private foto-oppdrag. Til våren tar jeg imot foto-oppdrag i studio igjen!

9. Jeg får stadig tilbud om restylane, botox osv i forbindelse med bloggen, men har aldri takket ja. For det første er jeg livredd for å se ut som en stygg kattedame når jeg blir eldre, og for det andre er jeg redd for å få duckface da jeg har ganske store lepper fra før av. Jeg er også redd for hva folk vil si (spesielt familien – som er så jordnære at det gjør vondt) og at jeg fremstiller meg selv som er dårlig forbilde for de yngre leserne mine.

10. Jeg er småsykelig opptatt av interiør og får helt vondt i kroppen når jeg ser et hjem med gjennomført dårlig stil. Jeg burde nesten blitt boligstylist, og har faktisk vurdert å ta et nettkurs i nettopp det! Her er en liste over ting jeg oppriktig mener fysisk skader hornhinnene mine: furuvegger og dører, stressless, filleryer, playboyhåndkler, typisk britisk tapet, grønt og blått, sprinkelseng i messing, rotete bokhyller og india-gardiner. Holy fuck!

♥ STEM PÅ MEG SOM ÅRETS FEMELLEBLOGGER HER ♥