Den siste uken har jeg innsett så himla mye, og jeg har opplevd å være utrolig skuffet over meg selv. Ikke fordi jeg nødvendigvis har gjort noe åpenbart dumt, men fordi jeg ikke er mer enn det jeg er. Jeg føler meg bare som en blogger. Bare som en bloggleser. Bare som en som ikke har noe særlig mer å finne på livet enn å surfe på livet gjennom Internett og drikke fireball til jeg ikke husker bedre. Et liv hvor det er viktigere å ha en oppdatert instagramprofil og en spennende mystory på Snapchat, enn å faktisk ha et bra (og ikke minst normalt) liv med turer i skogen, reiser til ukjente land, roadtrips med venner og afterski på fjellet. Jeg vet jeg kan være så mye mer. Jeg har muligheten til å oppleve mer. Jeg har råd til å oppleve mer. Så hvorfor sitter jeg her – lenket til tastaturet, tvunget til å trykke «publish» x-antall ganger i uken? Istedenfor å løpe ut å leve så lever jeg gjennom andres liv. Jeg leser reiseblogger og drømmer meg bort til Asia istedenfor å bare dra dit selv. Jeg sitter timesvis foran en skjerm av en inspirasjonskilde å drømmer om nytt kjøkken istedenfor å bare pusse opp det jeg har. Jeg leter etter mirakelkurer og inspirasjonsbilder, og tror jeg oppnår sommerkroppen på den måten istedenfor å bare kaste meg på spinningsykkelen.

Hva er det som skjer? Dette er ikke meg. Hvorfor tillater jeg det?

2015 skal være mitt år. Og da mener jeg mitt. Ikke familiens, ikke kjærestens, ikke jobbens, ikke bloggens. Mitt. Jeg skal drømme – for så å oppleve. Jeg skal søke inspirasjon – og bli en inspirasjonskilde selv. Jeg skal spise, trene, puste, tenke og reflektere. Jeg skal farge håret slik jeg selv vil, om det så måtte vært blått til mammas store skrekk. Jeg skal ta en tatovering, om den så dekker hele låret så pappa svimer av. Jeg skal reise vekk, om det så betyr at jeg må reise alene. Jeg skal kunne ta meg en pause fra blogg og sosiale medier uten å få dårlig samvittighet eller føle meg utdatert, og jeg skal nyte det. Jeg skal danse, synge, skrike og le. Hva slags nyttårsforsett er egentlig det?

Skjermbilde 2013-11-11 kl. 19.35.29