Hello, sweethearts! Løper kjapt innom bloggen for å unnskylde fraværet mitt! Det går i ett på Sonans om dagen på grunn av opptakstiden til nye fag, og jeg har i det siste jobbet elleve timers arbeidsdager. Når jeg kommer hjem på kvelden er det rett på nett for å frilanse litt for lokalavisa, gå tur med hunder, logge på chattetjenesten til Sonans og komme meg i sengs – noe som er UBESKRIVELIG vanskelig å sjonglere da jeg drikker x-antall kopper kaffe iløpet av dagen for å holde energinivået oppe. Jeg føler ikke jeg gjør annet enn å drikke kaffe å blø neseblod om dagen, og det kan VIRKELIG ikke være et bra tegn! Haha 😀 Heldigvis er det over i morgen, for da går turen til Sandefjord med Sonans. Hotelltur, god mat, minicruise og utdanningsmesse står for tur, og jeg gleder meg til å få et avbrekk fra den ellers intense hverdagen som starter igjen på mandag neste uke. Jeg lurer på om jeg liker dette litt, jeg?

I går kontaktet NRK meg for å høre mine synspunkter om Fotballfrue-saken. DE kontaktet MEG. Av alle mennesker! Lurer på om svaret mitt ble for kjedelig for sladderpressen, for jeg har ennå ikke sett navnet mitt i noen nettavis, eller fått mail om sitatsjekk. LOL – det er alt jeg har å si om den saken. Jeg regner ikke med jeg trenger å skrive et helt innlegg om mitt synspunkt? Vil vel tro alle er drittlei både pressen, Fotballfrue og nett-trollene 😉 Alle vet at hun gjorde en alvorlig feil både med bilderedigeringen og kommentarfuskingen, men helt ærlig – hvem bryr seg? Som journalist ville jeg kanskje vært litt nygjerrig på hva Pressens Faglige Utvalg sier om saken i og med at hun er journalist og driver et eget firma noenlunde innenfor journalistikkens område, men annet enn det – none of my business! Ha en fin kveld ♥

IMG_2741