Hallo, alle sammen! Nå er det flere dager siden jeg har lagt igjen en oppdatering, og det er virkelig ikke likt meg! Som jeg har unnskyldt hundre ganger denne måneden så er det en SUPERBUSY periode på jobben, og jeg har de siste dagene vært på utdanningsmesse i Sandefjord for bedriften jeg jobber i, besøkt familie og venner i Porsgrunn og omtrent bodd på cafè med bestevenninnen min som har vært på drammensbesøk. Jeg har fått i meg nachostallerken på Z, meksikansk salat på Jonas B. Gundersen, spareribs på Pigen og chai latte på Starbucks – for ikke snakke om alle glassene med ananasjuice som jeg har fått totalt dilla på!

IMG_3803IMG_3804 IMG_3770IMG_3779 IMG_3796

Hotellet jeg bodde på heter Clarion Collection Atlantic Sandefjord og ligger øverst i hovedgaten. Hotellet er kjent for å fortelle byens hvalhistorie gjennom historiske bilder og gjenstander, og i restauranten finner man faktisk ekte hvalbein og våpen! Jeg visste faktisk ikke at Sandefjord var kjent for hvalfangst, men takket være dette hotellet vet jeg nå hvorfor de serverer hval på restauranter, har hval-bein som pynt på torget og hvorfor kjøpesenteret heter Hvaltorvet. Vi ble kjent med et par stykker fra England som selvfølgelig måtte smake på hval, men det ble dessverre en flopp. «Biff med smak av sjø» var forklaringen, og jeg er nå bestemt på at hval ikke er et stykke kjøtt denne frøkna trenger å smatte på.

IMG_3780 IMG_3781 collage
Hotellet var nydelig, og jeg fikk et stort rom på hjørnet av bygget med doble vinduer ut mot to forskjellige gater. Hotellet var rent og delikat, og møblene var bare «to die for». Har jeg fortalt dere om forkjærligheten min til nagler? Dere kan jo tro jeg fikk lyst til å ta med meg sengegavlen hjem! Jeg fikk også parkere i parkeringskjelleren slik at bobla mi var trygg om natten, og det var kort vei til både shopping, havn og mat. Vi spiste fiskesuppe og Club Sandwich på Kafka, og burger og torskerygg på Kokeriet. Kafka slo Kokeriet rett ned i støvlene på smak og betjening, men det skal jeg ikke legge meg mer opp i. Jeg fikk også gjort unna litt shopping, og holdt på å svi av flere tusenlapper på HAUST og HANNE. Skummelt med Mulberry, Michael Kors og Marc Jacobs samlet på ett sted når lommeboka egentlig tillater det! Det har vært en super uke, men nå er jeg sliten og klar for å slappe av. Ønsker du å koble av litt du også, så anbefaler jeg deg å sjekke ut Clarion Collection Atlantic HER ♥