310671-10-1363882493098

Åh, jeg hater å bli invitert til fancy eventer med skremmende dresscode. For hva tenker dere egentlig om «fabulous» som dresscode? Jeg tenker lange, svære kjoler med masse detaljer, overloads av accessories, stilige negler, perfekt make-up og nylig-vært-hos-frisøren-hår. Fakta er at jeg jobber denne onsdagen, så jeg kommer mest sannsynlig til å komme stormende inn (litt for sent, som vanlig) klissvåt og stygg. La oss håpe jeg finner en løsning i mellomtiden.. Jeg har kontaktet ulike forhandlere av festklær, så mest sannsynlig får jeg låne en smashing kjole for kveldens prisutdeling. Jeg skal også skaffe meg en time med Ung og Unik eller Hokksundklinikken, for her trengs det nye vipper og negler! Jeg må også plukke ut tilbehør, finne ut hva jeg skal gjøre med kråkereiret jeg har på hodet – og sist men ikke minst, drikke nok vin før jeg kommer slik at jeg slipper den kleine bloggeventstemningen vi er så vant til. Heldigvis reiser jeg med en fin gjeng fra Femelle og flotte Emilie bak transebloggen Emilies Skap, så jeg er i trygge hender! Så si meg en ting.. Hva er «fabulous» – og hvordan ville du kledd deg på Vixen Blog Awards? Jeg regner med det blir tatt nok av bilder denne kvelden, så dere skal selvfølgelig få resultatet på bloggen!

vix

 Skal du på Vixen Blog Awards? Kom bort til meg å si hei da vel!