LØRDAG folkens! Ukens beste dag, men for meg kanskje den kjedeligste. I alle fall i dag. Jeg hadde store planer om å stå på langrenn på Konnerud, men jeg er så sykt god på å utsette ting, så jeg prøver igjen i morgen. Skiene ligger i Lier og jeg har mistet (?!) skidressen, så det er et par ting som må ordnes før jeg får beinet meg innover Konnerud-marka. Samboeren har en gig på et russeball på Børsen i Drammen sammen med DJ Robin Veela, og her sitter altså jeg – uten så mye som en avtale. Jeg kickstartet dagen med en tur med bikkjene, og siden leiligheten er nokså strøken (kjøkkenet snakker vi ikke om) bør jeg klare å komme meg ut å finne på noe. Planene er å dra med meg de fyllesyke venninnene mine på shopping og sushi, så da får vi se hvor langt jeg kommer! Jeg MÅ handle inn antrekk til Vixen Blog Awards, og jeg MÅ kjøpe meg nytt skitøy slik at jeg ikke har en grunn til å utsette langrennsetappen i morgen. Det er med andre ord en del ting jeg MÅ få gjort, så jeg fatter ikke at jeg sitter her på ræva i sofaen i det hele tatt.. ADIOS!

IMG_3867IMG_3002IMG_3815 IMG_3839 IMG_3852  IMG_3868 IMG_3871