God morgen! ✯ Håper dere har hatt en fin uke så langt! Selv har jeg vært våken siden syv, drukket kaffe, fått i meg et par knekkebrød og hatt en god morgentime på badet. Forandring fryder! Jeg har alltid dårlig tid, men i dag rakk jeg både å farge håret, spise frokost og sminke meg ordentlig før jeg måtte farte av sted til Drammen. I dag står det lite på agendaen, for jeg må nemlig bruke hvert våkne minutt mellom 16 og 20 på å finne riktig antrekk til Vixen. Hvor mange ganger har jeg nevnt dette nå? Haha! Jeg er så forbanna treig.. Det straffer seg på onsdag 😉 I morgen har jeg vippe og negltime, og onsdag ettermiddag skal Bridget på Beauty of Hair style håret mitt – så jeg begynner heldigvis å bli klar. Det er mandag, noe som betyr at det er en helt ny uke! Denne uken skal jeg kickstarte treningen, komme meg på skogen med bikkjene både med og uten langrennski på beina, og jeg skal krysse av to spennende events på bucketlisten min. Vixen Blog Awards og nyttårsbord med Femelle-jentene. Dette MÅ jo bli bra?

IMG_3903IMG_3902IMG_3375 IMG_3875

På lørdag kjøpte jeg forresten dette bildet på Kremmerhuset. De skulle holde det av når det kom inn på lager igjen, og jaggu fikk jeg ikke en SMS med en gang det var på plass! Nå er det plassert på veggen i den smale gangen vår mellom stuen og badet, og jeg er helt forelsket i motivet! Jeg har ikke målene i hodet, men det er SVÆRT! Også kostet det bare 399,-. Eneste nedturen er at jeg måtte ta ned cabben på bilen for å få plass til det.. kleint sa du? ♥