collage100_0295 100_0325kopi 100_0334 100_0341 100_0342 100_0346 100_0369  100_0300Uten navn

 

I går var det rød løper, bobler i glasset og vi var flere hundre bloggere samlet på samme sted, nemlig Christiania Teater i Oslo. Vorspielet tok plass på Olivia Aker Brygge med et knippe femellebloggere, og det var supergod stemning hele kvelden! På vorset var også venninnen min, Mattie, og en tidligere klassevenninne som dere sikkert begynner å kjenne som Pilotfrue. Jeg hadde fått nye vipper fra Hokksundklinikken og håret ble stylet av Bridget ved Beauty of Hair i Drammen. Dessverre falt krøllene ut før jeg rakk å komme meg inn på Olivia, og bildene fra salongen er blurry as hell fordi jeg valgte å ta med pappas kompaktkamera istedenfor mitt eget.

På Vixen Blog Awards var det rød løper, masse presse, gratis drikke og flotte goodiebags som jeg drar nytte av i dag. Mascaraen fra Urban Decay er på, og jeg behandler fyllesyken med måltidsbarer fra Atkins og All I Need energidrikk. Vi fikk gode plasser på første rad på terrassen nærmest scenen, og der fikk jeg hilst på flere bloggere jeg har snakket med gjennom nettet, blant annet Emilie, Charlotte, VeronicaAdrienne og June. Jeg hang arm i arm med min blogpartner in crime, Kamilla, og vi var mest sannsynlig de blideste og mest rusbruspussa jentene på hele festen. Vi lo høyest, snappet mest, tok flest bilder ved den røde løperen, tok flest selfies med mest mulig folk, og jublet og klappet som idioter når de verdige vinnerne fikk som fortjent. God stemning, med andre ord! Jeg var ikke i seng før rundt 02, og nå er det jobb på agendaen. Heldig!

VAR DU PÅ VIXEN BLOG AWARDS? ♥