Hei fra solskinnsbyen Drammen! Her er det så utrolig varmt og deilig i dag, og jeg sliter litt med å innse at jeg ikke får tid til å utnytte det vakre været med en løpetur i dag. Jeg jobber på Fresh Fitness når jeg har tid, og i dag finner du meg i resepsjonen for første gang på åtte måneder! Det blir deilig å komme inn i rutiner igjen, for jeg tror ikke jeg husker hvordan jeg melder inn en ny kunde engang. Men det jeg faktisk vet er at vi har fri innmelding ut dagen, vervekampanje så du får en måned gratis trening (starter i dag) OG den beste proteinbaren vanilla/caramel til kun 15 kroner! Med andre ord er det ingen grunn til å ikke stikke innom ditt lokale Fresh Fitness senter i dag for å få en gratis prøvetime. Liker du deg hos oss – meld deg inn i dag!

IMG_4408

Denne uken har jeg mye på agendaen, og jeg fylte den siste ledige timen med et bloggmøte på torsdag. Vi snakker to bloggmøter, to behandlinger, masse jobb, kontraktskriving med en ny avdeling innad Sonans og masse action! Fredag har jeg tatt meg fri fra alt, for da går turen til Norefjell med familien! Vi skal bo på Villa Suite på Norefjell Resort, og jeg har bare bodd på hyttene tidligere. Noen tips og erfaringer å dele? 🙂 Mens jeg sitter rundt frokostbordet i jobbantrekket og venter på at ciabattaene i ovnen skal bli klare ønsker jeg dere en super dag videre! Om dere er like heldige som meg og har sol og varme: utnytt det! Vi skrives ♥