Jeg har landet fysisk, men ikke på innsiden. Jeg er kanskje i Drammen, men hjertet ligger igjen i Gran Canaria. Denne uken har vært fantastisk, traumatisk, humoristisk, hysterisk, panisk, episk, tragisk – men mest av alt, magisk. Jeg har aldri møtt en jentegjeng jeg har sklidd så lett inn i, og jeg har aldri opplevd å få ni utrolig gode venner på kun en kort uke. Mange hadde jeg aldri møtt før, noen bare en gang. Jeg har aldri hatt det så gøy, og etter tilbakemeldingene å forstå er vi fler som har sixpack etter ukens morsomheter. Vi har danset til langt på natt. Vi har nakenbadet i havet. Vi har hatt photoshoot i sanddynene. Vi har vært på roadtrip på tvers av øya. Vi har ristet på rumpa på bardisken. Vi har sunget karaoke foran hele Puerto Rico. Vi har ledd. Mye. Jeg har snappet. Mye. Vi har blitt sammensveiset på en hysterisk, tragisk, men morsom måte, og jeg skulle aldri vært foruten. Historien er lang, og det er mye jeg må fortelle dere. Men først må jeg lande på innsiden. Akkurat nå savner jeg bare Riviera Vista, Playa del Cura – og jentene jeg har blitt så glad i ♥

Og selv om turen er over så er ikke feriebloggingen over. Jeg har fortsatt mye å vise dere. Jeg har fortsatt historier å fortelle. Jeg har produkter å vise frem, antrekk å skryte av, videoer å le av, og nyheter å dele.

10421267_10155449892990585_4067770025381570809_n-800x600

Oppdateringer om webserien kommer så fort vi får klarsignal. Forhåpentligvis får jeg hentet ut filene fra min ødelagte macbook. Er det noen eksperter jeg kan forhøre meg med? Jeg er desperat og forberedt på å betale gull og dyre dommer. Vær så snill – tips tas i mot med en stooor klem fra alle oss i Femelle.no!