Og plutselig var det bare tre døgn til avreise, og jeg står igjen ovenfor pakkegalskapens utfordring. Heldigvis ligger jeg i trening etter forrige tur, så jeg vet sånn cirka hva jeg trenger å ha med og hva jeg kan legge igjen hjemme. Dette er hva jeg velger å ha med til Rhodos:

IMG_7477

Absolutt nødvendig: pass, penger, reisedokumenter og forsikringsbevis. Eventuelle kosttilskudd og medisiner må også pakkes med. Sko og klær: et par sandaler til stranden, høye hæler til fuktige kvelder på byen og joggesko til shopping og eventuelle joggeturer langs stranda. Reiseantrekk bestående av et par sorte jeans, en cardigan som også kan brukes ved kjølige kvelder og en topp du kan ha på deg over en shorts på shoppingturer. En strandkjole og en kveldskjole, to topper, to shorts, tre bikinier, undertøy for antall dager du skal være borte, treningstøy om du ønsker å holde deg i form eller skal være lenge borte og sokker til joggeskoene. Data og elektronikk: mobiltelefon, kamera, minnekort, objektiv, nettbrett eller pc, ladere, ekstern harddisk til backup av feriebilder, headset og portabel ladestasjon. Skjønnhet: make-up, sminkefjerner, fuktighetskrem, parfyme, deodorant, hårbeskyttelse, solbeskyttelse, make-up med solfaktor, neglelakk, barberhøvel og hårpynt. Kjekt å ha: solhatt, solbriller, måltidserstattere til å ha i vesken, blomsterkrans, smykker, gnagsårplaster og håndvesker.

Over til mitt aller beste reisetips: pakk i bag istedenfor koffert og spar på kiloene til hjemreisen! ♥