Det er en ekstra god morgen, for selv om jeg må stå opp tidlig og dra på jobb så har jeg BURSDAG! Jeg fikk melkesjokoladebrownies av venninnen min på slaget tolv, og hadde en superkoselig sleepover med mennesker og bikkjer overalt i sengen. Haha! Jeg elsker bursdager, og min egen 24-års dag er jo selvfølgelig intet unntak. I dag kommer kjæresten min innom med sushilunsj på jobb, og jeg håper å få feiret med gode venner selv om festen er i morgen. Vi er kjent for våre ville hagefester, og i morgen står 60 navn på gjestelista. Med andre ord har jeg mye å gjøre det kommende døgnet, så utenom forhåndspubliserte innlegg blir det stille frem til søndag fra denne dama! Jeg skal fylle bassenget, handle grillmat, slå opp partytelt, kjøpe volleyballnett, finne frem klappstoler, ordne nok soveplasser og få hundene bort til familie. Jeg må også huske nabovarslene – kan noen minne meg på det? Det hadde vært fint! (Les: Yes, da var de printet ut – takket være bloggen!)

IMG_0767IMG_7049IMG_0761

Håper dere får en strålende helg, og at dere følger bursdagskalaset på Mystory @Haugaard91 ♥