Skjermbilde 2015-11-16 kl. 23.54.47

1. Armbånd fra Hermes // 2. Solbriller fra Le Specs // 3. Iphone 6 // 4. Hvit tv-benk med drivved-overflate // 5. Stor hodeskalle til å henge på veggen // 6. Kahler vase i størrelse large med sølvstriper // 7. Alexander Wang Rocco bag // 8. Ghost chair og saueskinn // 9. Marmor-fjøl // 10. Headset fra Beats by Dr. Dre i white & gold // 11. Julepynt // 12. Slippers fra Ugg // 13. Missoni sengetøy og sengeteppe.

Dette er selvfølgelig kun de absolutte største ønskene, og ingenting jeg forventer å få til jul. Jeg liker å ønske meg ting som jeg kan handle inn selv, og tror det er sunt og måtte spare til noe man har lyst på. Til jul har jeg også lyst på reisegavekort, nytt fuskepelsteppe til sofaen, badesalt og showergels til badekaret, ny sykkel, nytt skiutstyr, polering og service på bilen, nytt objektiv til kameraet mitt og selvfølgelig Olympys PEN kamera! ♥

Hva er dine største juleønsker i år? Inspirer meg til å gjøre listen lengre!