Sko her // Kjole her // Jakke fra Jofama // Bag Chanel

IMG_9670IMG_9671IMG_9644IMG_9678

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å slenge seg på sofaen i går – og bare bli værende der! Ingen bytur, ingen på besøk, og masse julegodteri på menyen. Filmmarathon på TV3 med tre av mine favorittfilmer gjorde ikke akkurat kvelden noe verre! I dag har jeg hatt en treg morgen hvor jeg har tilbragt mye tid i sengen med julemusikk på radioen, og jeg har til og med rukket å snikpynte litt til jul. Dagen fikk fort fart på seg da Kamilla plutselig var i Drammen, så jeg hentet henne på togstasjonen og jaggu rakk vi ikke å kaste oss gjennom et par antrekksbilder også! Antrekket over har forresten vært mitt favoritt by-antrekk denne måneden. Jeg bare ELSKER kjolen jeg fant på BikBok i Købehavn tidligere i høst! Hvordan har dere tilbragt helgen? ♥