HELE ANTREKKET FINNER DERE HER

IMG_6081

God kveld ♥ I dag er det siste mulighet for å stemme frem din favorittblogger hos Femelle.no, og jeg hadde satt utrolig pris på om dere ville klikket dere inn HER og brukt fem sekunder på å legge inn en stemme! Denne helgen har gått unna som et skudd, og jeg har hatt en liten bloggpause på et par dager for å tilbringe litt tid med familien min i Porsgrunn. I dag har jeg vært på noen bloggærender, jobbet en del hjemme ifra, og nå sitter jeg på gulvet foran peisen og pakker inn julepresanger mens jeg hører på deilig julemusikk fra Kurt Nilsen. Planen er å få opp juletreet allerede i dag, så jeg krysser fingrene for at jeg får tid til gode før jeg må hoppe i køya. Senere i kveld kommer det en konkurranse på Instagram der dere kan vinne gavekort på KappAhl ♥