WAKING UP WITH A VIEW

IMG_0061IMG_9986IMG_9996

For en helg vi har hatt! Ingenting kan beskrive hvordan det var å våkne opp i den ytterste sjøboden på Holmsbu spa med denne utsikten og verdens vakreste soloppgang. Det er noe med vinteren – fargene blir liksom så klarere, og luften så mye friskere. Vi kunne ikke pleiet kjærligheten under noen vakrere omgivelser. Magisk! Holmsbu ligger 50 minutter fra Drammen i retning Tofte, og man kan ankomme i både bil og båt. Hotellet har ikke bare hotellrom, men også villaer og sjøboder, som vi bodde i. Vi fikk den største sjøboden med den fineste utsikten, og lå helt ytterst på brygga med stor veranda og muligheten til å hoppe rett ut i sjøen. Dessverre er disse bortleid for sommeren, men du skal ikke se bort ifra at vi havner på akkurat denne plassen en gang i mai eller september neste år.

IMG_9995IMG_0019IMG_0064IMG_9988

Har dere sett denne stranden før? Her spilte de nemlig inn den norske versjonen av The Biggest Loser!

IMG_0020IMG_0026IMG_0028IMG_0034IMG_0037IMG_0050IMG_0044

Spa-avdelingen var upåklagelig, og det er utrolig deilig å bare dasse rundt på området i morgenkåpe! På fredag tok vi et par glass hvitvin mens vi satt i utendørsjacuzzi, og avsluttet med iskalde øl i badstuen. Holmsbu har et stort basseng, to jacuzzi (et innendørs og et utendørs), en badstu, en steambadstue og en kald-kulp. De har også gode dusj og garderobemuligheter, og flotte hudpleie og massasjetilbud.

IMG_0041IMG_0042

Stian hadde veldig lyst til å bli med på julebord da han så gutta stige ombord i rib’en Vi valgte jo å dra på kjærestetur i desember, og da er det naturligvis mange som har julebord på et slikt hotell. Den morsomste opplevelsen under dette oppholdet var kanskje da vi hadde et kjæreste-øyeblikk i jacuzien på taket, og plutselig satt det ti mannfolk i vannet med oss og skålet og skrek. Haha! Kommer ikke til å glemme teamlederne fra Viteapro i Romerike med det første 😉 På fredagen fikk vi servert en deilig julebuffet med alt man kan ønske seg, og jeg lagde meg en egen tre-retters meny med sjømat til forrett, ribbe og pinnekjøtt med tilbehør til hovedrett og sjokolademousse og multekrem til dessert. Jeg er ikke akkurat veldig glad i søtsaker og dessert, men denne sjokolademoussen.. OH MY! Til frokost ble det deilig buffet igjen, og mens jeg spiste frukt og croissant, slukte Stian halve buffeten på egenhånd – på tross av familielunsjen vi skulle på i Drammen klokken ett hvor vi igjen spiste hver vår burger. Denne helgen har med andre ord bestått av utrolig mye kos og matopplevelser, og jeg har hatt det helt fantastisk!

(Samarbeid)