God morgen! Vet dere hva jeg gjorde her om dagen? Booket meg en billett til København med en venninne! Jeg orker ikke være hjemme i dette triste vår-været, så vi bestemte oss raskt for å hoppe ombord på DFDS Crown Seaways (igjen) og cruise over til flatlandet på andre siden av havet. Det blir god mat, gode drinker, shopping og cafèliv. Og mens vi er inne på det.. hva anbefaler dere å se i Køben? Jeg har testet ut ulike steder på Nyhavn og i Strøget, men trenger alltid Køben-tips. Det blir tross alt et par turer dit i året, og der er kjedelig å se de samme tingene år etter år. Det blir en hektisk uke fremover med mye jobb, og jeg rekker ikke engang å reise hjemom før jeg må inn til Oslo igjen å jobbe litt for bloggen til Sonans til uken. Jetset-life – vel, jeg ba om det!

79copenhagen1113DFDS_Pearl_Seaways_RGB-e1312919798419slider_ott_1180x510

GOOGLE IMAGES