P2116950P2106908P3310251

I skrivende stund finner du meg og Sandra på hvert vårt håndkle – i bikini – på en halvøy i Eidangerfjorden. Her skal vi bli frem til mandag om alt går etter planen og værgudene er med oss, og vi er SÅ klar for vin, bål, grilling, bading og alt hva man ellers gjør på camping. Det er meg og Sandra mot verden denne helgen, og alt filmes så klart i ekte bloggerstil. Dette kommer selvfølgelig ut på YouTube iløpet av kort tid! Vi skal sette opp telt på egenhånd, men også forsøke å grille på bål, og først og fremst klare å fyre opp bålet. Vi skal forsøke å ikke fryse eller sulte ihjel, og om vi gjør – så skal alle de bitre øyeblikkene fanges i objektivet. Ha en fantastisk pinse – vi snakkes på mandag! Utover det finnes jeg på @Haugaard91 hele helgen, for jeg har nemlig stacket opp med powerbanks!