Kjære alle dere gutter og menn med utovertiss som er så stolt over utstyret deres at dere må slenge den i trynet vårt via telefonskjermen uten forvarsel: denne er til dere. Dere som tror dere har så flott kjønnsorgan at dere føler for å dele det med alle oss heldige jenter som skvetter, skriker, søler ut kaffekoppen og skjemmes når vi åpner snappen eller innboksmeldingen i offentligheten. Hva faen tenker dere med?

Jeg har lyst til å forske litt oppi hodet på menn som sender penisbilder. Spesielt dere som ikke kan skylde på pubertet, testosteron og hormoner i sving, for det er både greit og normalt og gjøre dumme ting når man tenker med feil hode for første gang. Men til dere andre: hva er intensjonen deres? Hva ønsker dere egentlig å oppnå ved å sende et bilde av «finstasen» deres til et menneske av det andre kjønn som dere ikke har noen relasjon til annet enn via Tinder eller andre sosiale medier? Tror dere vi blir ville, våte og kåte av å se den halvkramme, skeive, nuppete, rosa hudklumpen som popper opp på skjermen? Forventer dere at vi skal be om adressen deres og komme på besøk, eller kanskje bli med på en kjapp en i baksetet på Audien din om du svinger innom? Altså hva tror dere skal skje?

P2106896

Det som skjer er at vi fjerner bildet så fort som mulig. Hvorfor? Fordi det mannlige kjønnsorganet er ekkelt – om det ikke er din kjæres, vel og merke. Det kvinnelige også, forsåvidt. Kjønnsorganer er ikke kunst! Pupper og rumpe kan til tider være pent å se på, men en tiss er ikke noe å rope hurra for. Det andre vi gjør er å ta skjermbilde. Og om vi tar et skjermbilde så er det ikke fordi du er så velutstyrt og flott – det er for å latterliggjøre deg på neste jentekveld og spre ordet så alle vet hva slags svin du er.

Og når dere først skal gjøre dette ekle stuntet som skremmer kvinnemennesker i hele landet.. hva faen tenker dere på når dere tar frem kameraet? Hvor mange uflatterende vinkler går det an å finne?! Og hva med å barbere seg eller trimme litt, eller hvert fall legge den rett eller gjøre et forsøk på å få den til å se litt bedre ut enn det stakkars utgangspunktet? Fy faen så hardt jeg har ledd. Dere er jo helt sinnssyke i hodet hele gjengen.