IMG_0463

Jeg må fortelle dere noe. Noe som gjør vondt å innrømme som journalist og blogger. Jeg har ennå ikke sett en episode av SKAM. Jeg aner ikke hvem William og Noora er. Jeg skjønner ikke hvorfor William ikke har svart, og jeg aner ikke hva han skal svare på. Ifølge P3 så er William i London, og jeg aner ikke hva han gjør der eller hvorfor hele Norge bryr seg. Det eneste jeg vet er at harwilliamsvart.no er en reell side, og jeg fatter ikke hva som kan engasjere en hel nasjon noe så inni granskauen mye at vi bryr oss mer om to tenåringer basert på en manusforfatters friksjon, enn hva som står i avisene. For det er ve friksjon, eller? Jeg vet jo ikke det engang! Hva har jeg gått glipp av? Er SKAM så jævlig spennende at jeg er nødt til å benke meg fast i sofaen med popcorn, sjokomelk og lommetørkle, eller er det liksom greit å la vær? Overlever jeg uten, eller blir jeg hu kjedelige på kontoret eller i vennegjengen som ikke har noe å tilføye gruppediskusjonen? Altsååå…