God morgen, og god sommer! ♥ Jeg er tilbake etter syv uker ferie fra blogg – og sosiale medier, og det har vært grusomt og ikke ha kontakt med omverdenen! Dessverre får jeg ikke lov å røpe noe om produksjonen eller TV-programmet jeg har vært med i annet enn at det kommer på TV til høsten. Jeg har kost meg i utlandet med en herlig gjeng, morsomt crew og en fantastisk produksjon, og kunne ikke vært mer happy over valget jeg tok da jeg bestemte meg for å bli med! Jeg har oppnådd såå mye de siste ukene, og jeg gleder meg til å dele hendelsene med dere episode etter episode utover høsten. Jeg kan røpe at det blir MYE Benedicte fremover, så hold dere oppdatert på blogg og @haugaard91. Bloggingen vil foregå som normalt fremover, og jeg har masse spennende å dele med dere – blant annet et par kule konkurranser som er perfekt til skolestart! Hvordan har dere hatt det mens jeg har vært borte? Er det noen av dere som klarer å gjette hva jeg har gjort – og hvor? 😉

P6300091

Denne surf-chick bikinien lanseres forresten hvert øyeblikk. Jeg oppdaterer dere når dere kan klikke den hjem ♥