I samarbeid med Caseapp.no skal jeg dele ut et gavekort på 300 kroner og en rabattkode til alle dere! Hva er vel bedre enn å starte studiehverdagen med et nytt og fresht deksel på telefonen eller et kult skin til macbooken? Jeg har mange deksler og skins til både telefon, mac og ipad, og alle er fra samme leverandør. Grunnen til det er at de har best kvalitet, raskest leveringstid og en enkel webshop hvor man lett kan laste opp egne bilder og lage collager. Da marmor var på sitt hotteste hadde jeg selvfølgelig skins i både sort og hvitt, men nå er det drivved og det industrielle jeg har falt for. Derfor valgte jeg denne gangen å gå for et chevron-print i tre til macen og noen kule, grafiske (og selvfølgelig fortsatt litt marmorinspirert) fliser på baksiden av iphonen.

IMG_6330

På Snapchat har jeg en konkurranse gående de neste dagene hvor du kan vinne et gavekort på 300 kroner kun ved å sende meg en snap! All informasjon kommer fortløpende ut på story, så følg med der. Legg til HAUGAARD91 og snap meg, så snakkes vi der! Jeg skal også ha en snapchat-takeover på profilen til CASEAPP så legg til de også! BENEDICTE20 gir deg som bloggleser -20% rabatt når du handler skins og deksler på Caseapp.no ♥ Min lille gave fra meg til deg!