14231229_1130053060407930_879377706976314402_o

Hvem svimer av i neste elimineringsepisode??

Om dere ser nøye på reklamen så ser dere hvem som svimer av. Noen tror det er meg, noen tror det er dommeren Lina. Det er ganske morsomt å se i kommentarfeltene til både Norge, Sverige og Danmark på Facebook, for alle tror så mye forskjellig! Dere får se til torsdagen. Jeg kan love dere noen fine ansiktsuttrykk på meg denne dagen hvertfall!

Var det tøft å være med på Top Model?

Det var tøft å ikke kunne snakke med de du er glad i på så mange uker! Jeg fikk ringe hjem i fem minutter tilsammen på syv uker, og det var ganske tøft å ikke kunne oppdatere seg på venner og families liv gjennom sosiale medier. Det å ikke få lese en eneste nyhet var også litt tøft, da man ofte fikk nyss om bomber som har gått av, skytedramaer osv uten å liksom få vite noe mer enn akkurat overskriftene. Det var også tøft å ikke ha en eneste fridag i uken. En uke på TV er fire dager, og showet varer jo i tolv slike uker, men likevel så var det ikke slik at det var fri på f.eks søndager eller noen annen ordning.

Fikk dere mye fri?

 Vi fikk én dag fri på alle disse ukene, og da hadde vi 2 timer og 40 minutter på et shoppingsenter. Jeg klarte å svi av cirka 4000 kroner på denne tiden, og fikk heldigvis kjøpt meg masse kule antrekk til fremtidige judgement-days. Det er begrenset hvor mye man får pakket i en koffert altså, og jaggu blir man ikke lei av klærne sine fort!

Fikk dere noen av klærne eller sminken med hjem?

Vi fikk masse sponsede produkter fra Mac cosmetics, Lee jeans, Stella McCartney, Epic, Robyn Lawley, Change +

P6080383

Fikk dere lønn for å være der?

Nei, men heldigvis har jeg en fantastisk arbeidsgiver som gjorde det økonomisk enkelt for meg å komme hjem.

Hvordan er økonomien etter du kom hjem?

Den er noenlunde normal! Jeg har jo fastlønn, så det fikk jeg utbetalt selv da jeg var borte. Jeg merker jo at det ble litt trangere økonomisk i sommer da jeg ikke hadde en eneste biinntekt som jeg er så godt vant til, men jeg hadde jo spart mye på å ikke bruke noe penger i Portugal så det løste seg på enkelt vis.

Har du brukt opp alle pengene du sparte på å være med i Top Model?

Jeg skal bruke opp de siste sparepengene mine i Kroatia og på en norgesferie når jeg kommer hjem!

Ble dere filmet hele dagen som på Paradise Hotel, eller bare deler av dagen?

Vi ble filmet fra klokken 08/09 på dagen til 23/24 på kvelden, så store deler av døgnet vårt er på tape. På Paradise Hotel er det overvåkingskameraer – det hadde ikke vi. Vi hadde filmcrew på tre og tre som filmet, tok opp lyd og hadde med seg en regissør hver gang. Det var fem slike team innom produksjonen, så vi ble altså kjent med 15 mennesker som fulgte oss til ulike tider. Noen dager kom ikke filmcrewet før 11, og da kunne vi slappe av ved for eksempel bassengområdet og snakke om absolutt alt off-cam. Vi fant også ut at jacuzzien på soverommet mitt var genial til slike samtaler da kameracrewet ofte unngikk dette området pga støy fra vannet og boblene. Smarte, ikke sant?

Hvordan var det å bli filmet?

Det var veldig rart, men når jeg ser meg selv på TV så skjønner jeg jo at jeg har glemt bort alle kameraene. Jeg ser jo ikke ut i måneskinn, haha! Snakk om å gi faen i hvordan hår og make-up ligger, og bare «go with the flow». Altså.. noen av jentene våknet leeenge før kamerateamet kom på døren, mens jeg ofte ble vekket av at de sto med kameraet i trynet mitt. Jeg kunne ikke gitt mer faen, så for meg var det helt OK å bli filmet. Etter noen uker ble det nesten «normalt» at kameraene var der til enhver tid, så jeg tror ikke disse close-up bildene i full HD tar seg bra ut på tv-skjermene etterhvert, hahaha.

14218493_10209077648875973_1738017748_n-1989109-7-1473174248955

Hvordan fikk dere gå på do i fred med glassdører?

Vi fikk utdelt noen regler når vi ankom huset i mai, og en av de var at vi kunne gå på do i fred for kameraene, men om vi var to på do samtidig hadde de rett til å komme inn å filme oss i tilfelle vi snakket om noen andre deltakere, konspirerte eller hadde noen form for følelsesutbrudd. Jeg ble bustet naken et par ganger i dusjen av kamerateamet, men de filmet meg aldri på do. Regner forsåvidt ikke med at de tar med en naken, syngende tulling som står i dusjen og barberer leggene heller, men man vet jo aldri.

Var det veldig mye kroppspress på Top Model innspillingen?

Det eneste kroppspresset vi kjente på var fra dommere og tv-kameraene. Dommerne er der for å kritisere at vi gjør og hvordan kroppene våre er. De er selvfølgelig fullstendig klar over at det er en «curvy-season», men de er like «harde» med oss som de har vært med deltakere i de andre sesongene. Hvis vi spiser usunt, ser slappe ut i kroppen eller lar vær å trene så får vi høre det, for å si det sånn! Når det kommer til kamerateamet så er det ikke deres feil, men det er selvfølgelig sårbart å bli filmet i bikini og gjennomsiktig undertøy når du vet at hele Skandinavia kan se på det i ettertid. Deltakerne var i alle former og fasonger, og alle elsket seg selv – det var med andre ord bare sunt for meg å være med i denne produksjonen å henge døgnet rundt med likesinnede jenter med noenlunde lik kroppsform.

Blir det mange catfights fremover i Top Model?

Da får dere nesten følge med å se! Det blir noen overraskende øyeblikk, et par dramatiske judgement-days, litt drama og misunnelse og kanskje noen catfights, ja. Jeg kan love dere en spennende sesong med mange, store og sprø personligheter! – meg inkludert.

Hvem spiste mest junkfood i huset?

Charlotte og Linda fra Norge – ingen tvil! Haha! Linda er veldig kresen så hun levde på loff, sjokolade, potetgull, burgere og pasta. Charlotte er ikke kresen, men hun er kanskje litt mer fan av is og potetgull enn gulrøtter og salatblader!

Fikk dere feste?

Vi fikk noen champagneglass, men alle visste at dette var Top Model og ikke Paradise Hotel.

Savnet du Drammen?

Helt ærlig? Nei. Det var ett eneste tidspunkt hvor jeg klikka litt og sa jeg savnet å ta en pils på brygga, men bortsett fra det hadde jeg det veldig fint i Portugal, og jeg tror kanskje jeg trengte en liten pause fra hverdagen hjemme!

Hadde dere noe valg når det kommer til makeoveren av håret?

Nei, det har man aldri. Jeg fikk jo høre at jeg skulle ha en «lang 70-talls look» og da tenkte jeg hairextensions og krøller, men nei. Jeg fikk gardinlugg og så ut som den verste beatles-homsen. Heldigvis tok jeg det med et smil, selv om jeg hater luggen i ettertid.

Hvordan var egentlig svenskene?

Svenskene var helt krise i begynnelsen, jeg skal ikke lyve. Dere får følge med å se hva som skjer!

P6300227

Hvem fikk den styggeste makeoveren?

Ingen ble stygge. Charlotte ble kort, Paulina mistet 40 cm av håret sitt og Malene fikk pannelugg. Bortsett fra det var det ingen store forandringer. Jeg er nok den som var minst fornøyd, men det er fordi jeg ikke klarer å style den selv.

Hvem rotet mest i huset?

På offentlige rom var det kanskje svenskene, hvertfall i begynnelsen. Linda var heller ikke veldig ryddig av seg, og hun likte å stikke av så fort det var nordmennenes tur til å ha matlaging og kjøkken-duty, haha! På rommet til Jannie var det rene Hiroshima, og alt lå strødd overalt. Takk GUD for vaskehjelp!

Hva ble kallenavnet ditt?

Benny, Benna, Bønna, MamaBear eller mamma. Virker kanskje som jeg tok en liten omsorgsrolle i huset!

Hva skjer med grytekluten du har på hånda i andre episode?

Det kommer dessverre ikke frem i historien, men jeg lagde middag til jentene i huset og klarte å legge hele hånda på den deilige, blå flammen som spruter ut av gasstanken. Jeg hadde det jævlig vondt i flere dager, og når jeg i tillegg var forstoppet på dag nummer 10 trodde jeg det var muligheter for å stryke med på den første individuelle shooten som kommer på TV i morgen.

Hvor næye var de med høyde når dere søkte?

Alle krav til størrelse, høyde og vekt var kastet. Her castet de etter karisma, personlighet og selvfølgelig et vakkert ytre.

Hva var favorittposeringen din?

Favorittposeringen min av alle jeg gjorde i hele Top Model er nok den dere ser i traileren! Der ligger jeg på en tynn pinne i lufta i en sort og hvit kjole, og det var utrolig morsomt! Selvfølgelig vanskelig, men jeg elsker resultatet jeg endte opp med. Dette får dere se senere i programmet!

Hva er neste programdeltakelse om du kunne velge?

Jeg kunne tenkt meg å være med i Bloggerne eller Robinson! Kanskje Farmen også faktisk..