I kveld var det duket for undertøysfotografering med undertøyskjeden Change Lingerie, og dette var en shoot jeg i all hovedsak gledet meg til når jeg leste opp jurymailen foran de andre deltakerne. Nå sitter jeg igjen å tenker at det er den verste shooten, opplevelsen og episoden EVER. Jeg elsket poseringen jeg fikk i begynnelsen, men HATER resultatet. Heldigvis hatet ikke juryen det like mye som meg, men FYFAEN. Det likner jo overhodet ikke på meg! De valgte bilde av den verste poseringen jeg kunne fått, og jeg er så forbanna skuffet over hele dritten. Jeg ser ut som en potetsekk og har en holdning som ikke likner grisen! Ingen i huset kjente meg igjen fra bildet, og det suger seriøst balle at hele Norge skal se dette. For ikke å snakke om leppestiften som gjør at jeg ser mer ut som en gatehjørneprostituert enn en undertøysmodell. Hahaha, jeg leeeer.

kopilingerie0856

Det at de filmet meg bakfra uten at jeg visste om det, i UNDERTØY mens jeg står å rister på ræva irriterer meg også noe grenseløst. Jeg er irritert. Både på meg selv, kanalen som sendte det, og produksjonen som tok klippet med i det hele tatt. Bidrar det til serien? NEI. Bidrar det til at jeg sitter i sofaen og skammer meg mens jeg tenker på alle mine fremtidige arbeidsgivere? JA. Skyt meg. NÅ.

P6260596K

I kveld var det Helena som måtte forlate konkurransen. Det er sykt at vi nå er over halvveis i Top Model 2016!

skjermbilde-2016-10-13-kl-15-03-05

– Undertøyet er selvfølgelig fra Change Lingerie –