Endelig kan jeg slippe den store nyheten jeg har holdt på så lenge! I februar 2017 kan dere følge meg på blogg og sosiale medier fra USA. Jeg skal nemlig gå catwalk på New York Fashion Week for klesmerket Kepaza by Pernille Fristad! Dere kan tro jeg hoppet i taket da jeg fikk mailen på solsengen i Kroatia. Jeg trodde faktisk det var spam-mail helt til jeg fikk bekreftelse. Jeg er så utrolig gira, og stolt av å være en skandinavisk curvy-modell på en så stor arena. Jeg reiser over atlanteren med en stor gjeng som vil se meg gå, så i uke 6 kan dere følge meg i motekapitalen New York City. Blir ikke det gøy, så vet ikke jeg! Les mer om denne saken i dagens utgave av Drammens Tidende!

14689819_1671790583111669_191353543_ok

«Hun drømmer ikke om å bli modell, men landet allikevel en jobb de fleste modeller drømmer om».

Blogger, journalist og reality-deltaker Benedicte Haugaardhar fått medvind i modellbransjen etter deltakelsen i TV Norge-serien «Top Model Scandinavia».

Etter premieren på Top Model tikket det inn en uvanlig mail i innboksen til Haugaard. Fra den norske designeren Pernille Fristad, som ønsket seg reality-deltakeren med i modellstallen under New York Fashion Week i februar.

– Jeg trodde først det var spam. Jeg stoppa opp og tenkte «hva faen er det her for noe?», sier 25-åringen som er fra Krokstadelva, og bor i Drammen.

Det var en kollega av Haugaard som meldte henne på konkurransen – hun selv drømte aldri om å bli modell.

– Jeg ville ha et eventyr. Jeg ønsker å jobbe i radio- eller TV-bransjen, og så på dette som en måte å bygge nettverk og få erfaring på, sier hun.

På tross av det, har Haugaard fått flere modelloppdrag. Denne uka var hun modell under en videoshoot for undertøysmerket Change.

– Jeg er fortsatt ikke gira på å bli modell, men jeg sier ja til alt, sier hun.