kveld fra Molde! Roadtripen vår har tatt oss hit, og vi er klare for å ta Trondheim med storm i morgen! Som dere sikkert har fått med dere, så er min reise i Top Model over! I kveld sendte juryen meg hjem, og jeg var faktisk så forberedt at jeg for første gang under hele oppholdet pakket absolutt alle tingene mine. Jeg trodde aldri jeg skulle komme såå langt, så det å bli sendt hjem én uke før finalen ble spilt inn er for meg helt sykt å tenke på. EN UKE FØR! Jeg har med andre ord vært ned i 20 av 24 episoder, og bare det er jo kult i seg selv. Jeg sitter igjen med sinnsyke minner, gode venninner, stort nettverk og en modelljobb på New York Fashion Week (!!!). Hva mer kan en eventyrlysten villbass fra Drammen ønske seg? Takk for alle som har fulgt med, heiet på meg og trodd på en plass i finalen. Dere har vært helt fantastiske hele veien, og alle hilsener, lykkeønskninger og komplimenter har låst seg i hjertet for evig tid. MEN! Eventyret slutter ikke her. Følg med på Snapchat og Instagram @HAUGAARD91!

Fremover vil det komme en hel del «behind the scenes» bilder og informasjon i tillegg til mine meninger om programmet, produksjonen, konseptet og opplevelsen rundt den siste uken og det å bli sendt hjem. Jeg har blant annet en videoblogg på lur fra da jeg ble sendt hjem, så følg med!
 Jeg kan hvertfall love dere at dette ikke var mitt beste bilde. Det så dere kanskje i episoden og? Oppgaven min var å smile og bruke utstrålingen min, noe jeg gjorde – og dette var bildet de valgte å bruke. Det får meg selvfølgelig til å lure på VELDIG mye annet i denne produksjonen..