På lørdag var jeg på fest i Porsgrunn, men før jeg satt meg i bilen og kjørte nedover besøkte jeg Gentiana som driver Ambience-salongen i Drammen sentrum. Vi har mailet litt frem og tilbake og landet et samarbeid, og jeg er utrolig fornøyd med å ha fått denne kunstneren som makeup-artist! For det er nettopp det hun er, en kunstner med make-up. Gentiana er sertifisert av Mario Dedivanovic, og for de av dere som ikke helt kobler navnet hans så er han make-up artisten til blant annet Kim Kardashian. I januar skal Gentiana selv ned til Dubai for å delta på et VIP-kurs med både Mario og Kim selv, og at hun vil bruke meg som lerret i tiden fremover er selvfølgelig utrolig kult!

Gentiana jobber selvstendig, og bruker akkurat de produktene hun syns er best etter mange år med testing av forskjellige make-up merker. Det gjør at jeg stoler ekstra mye på at jeg får en fin look som holder hele kvelden! På lørdag brukte hun alt fra Marc Jacobs til Anastasia Beverly Hills, og lurer dere på hva hun har brukt på meg eller ønsker samme look, kan dere booke time HER eller ringe 99224098. Jeg skal tilbake neste lørdag og få en Khloe Kardashian look. Gentiana syns det er så morsomt at alle på Instagram kommenterer at jeg likner på henne, så da skal vi teste ut hennes look på meg! I tillegg får jeg hairextensions fra Balmain på onsdag, så på lørdag ser jeg forhåpentligvis smashing ut på byen! Haha!

collage

Sjekk ut Ambience by Gentiana på Facebook her!