Jeg er endelig hjemme fra Miami. Byen du ikke blir akseptert i om du ikke har brukt servitør-tipsen din på falske rumper og nye pupper. Solskinnsstaten hvor du må bruke løsvipper og glitterøyeskygge på stranda for å være en av gjengen – byen der stranda ikke er et sted for svømming, men for twerkekonkurranser. Her hvor du rister på de falske rumpeballene dine for å få oppmerksomhet til de kuleste gutta med gullkjeder og fete biler. Byen der gutta går med silkeboksere opp til skulderbladene, og hvor den slitte, baggy jeansen henger på knærne – cirka like langt nede som det tyngste gullsmykket. Ocean Drive – gata der du ikke får kjøre inn på kveldstid om du ikke har et amerikansk flak, en hummer med led-lights eller en gullfarget mustang med gullfelger og gull-ratt. For ikke å glemme den høye musikken du er pålagt til å spille mens du ruller nedover gata – enten i cab, eller med kroppen halvveis ut av vinduet.

Velkommen til byen av plastikk. Kongestaten av kroppspress, hvor til og med de største damene går i de minste kjolene for å vise mest mulig hud. Fordi alle andre gjør det. Hvor alle servitører, bartendere og innkastere tjener til livets opphold og nye operasjoner ved å riste på de falske rumpene sine og vise frem de nye puppene sine i de største utringningene. For her skal alt vises. Til og med t-skjortene du får kjøpt i butikkene er så utringet at de såvidt dekker nippelen, og alle de som ikke har fått nok servitørtips til operasjon går med BH-stoppene høyt festet i nakken for å få maksimal push-up effekt av det foreldrene ga dem ved fødselen. Og går du på stranda i Birkenstocks og en kjole blir du nedglodd av damer med hola-hoops, høye hæler, smykker og leppestift.

Velkommen hjem fra Miami. Her er alt ekstremt, og det skremmer meg at Norge er på vei i denne retningen.