Phew, for en helg vi har hatt! Husker ikke sist jeg svidde av så mye penger på én dag i Oslo, som det jeg gjorde nå i helgen. Heldigvis var hotelloppholdet sponset av Johanna og hennes fantastiske team på Comfort Hotel Børsparken, så det gjorde livet litt enklere! Både for lommeboka, og fordi det er så latterlig sentralt. Det er kort gangavstand til både sentralstasjonen, Karl Johan, Operaen, Vippetangen, Aker Brygge, Tjuvholmen.. Ja, you name it, it’s there! Jeg har ofte skrevet at dette er mitt favoritthotell i Oslo, og det er det flere grunner til:

1. De ligger sentralt til alt i Oslo. 2. De har sen frokost til 12.00 på fyllesyke søndager. 3. De tillater hunder på rommene sine om du sier ifra i forveien. 4. De har tidenes frokostbuffet. 5. De har sen utsjekk på søndager – helt til klokken 18! Hvor rått er ikke det?! 6. De har Oslos største hotellgym med en stor crossfitavdeling. 7. De har kult design og store rom. 8. Er du heldig å havne i 8. etasje er det stor sannsynlighet for at du får din egen takterrasse! 9. Alle som jobber der er vennlige og blide, og gir fantastisk service. 10. Sengene er store og komfortable, og madrassene sklir ikke fra hverandre – noe de gjør på maange av de andre hotellene jeg har vært på.

…for ikke å snakke om at en del av rommene har badekar! Spør om dette når du reserverer ♥

ANDRE INNLEGG I SAMARBEID MED COMFORT HOTEL BØRSPARKEN: FINDINGS / KØBEN-SØNDAG

Kusinen min på 13 år ønsket seg en tur til hovedstaden i julegave, og det fikk hun. Det ble (myyee!!) shopping og sightseeing, og det hele endte med en deilig burger på Tjuvholmens perle, Døgnvill! Burgeren «Juicy Joe» med dirty søtpotetfries er et klimaks for kjeftamentet, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake! Av shopping fant jeg blant annet en culotte-bukse og en vårjakke på Zara, en god del sminke og hudpleie på Mac og Lush, og en svæær, sort faux fur kåpe fra UFF. Denne blir perfekt til påsketurene på fjellet! Jeg viser dette i egne innlegg senere ♥