Hurraaaa, i dag er det onsdag og kjæresten min er på vei hjem! Haha, jeg oppfører meg som en forelska barneskoleelev, men det å være gressenke er faktisk ikke så verst altså! Selvfølgelig er savnet stort når han er på sjøen, men jeg vet jo at han kommer tilbake igjen, og da er det helt magisk. Han har jo tross alt ikke vært borte i mer enn to uker. Det hender han stikker i 3-4 uker, og da er det nærmest unntakstilstand hjemme, haha! Ovnen er forvarmet til kylling – og spinatlasagne, og kjøleskapet er fylt opp med Corona. Det skal bli så himla deilig å kaste seg inn i den armkroken igjen! Vi har fått helt hang-up i Prison Break, selv om vi begge har sett det både én og to ganger før, men vi må jo varme opp til den nye sesongen som er rett rundt hjørnet, eller hva?

Jeg har tenkt til å tilbringe hvert våkne minutt med denne kjekkasen her i dagene som kommer, men jeg har forhåndspublisert en haug av innlegg til dere. Kan jeg friste med middagstips, antrekk og interiør? Stay tuned!