Kofferter, vesker og ryggsekker overalt. Pakkelister strødd over alle overflater. Kosmetikk og toalettsaker pakket i plastikk og inn i mapper. Vaskemaskinen full av klær. Skittentøyskurven like full. Handlelisten lang, og to-do listen enda lengre. Postkassen er full og magen er tom. Jeg er rett og slett dritsulten, men så stresset at jeg ikke har tatt meg tid til å spise annet enn et par spiseskjeer fra salatbaren til Meny de siste 12 timene.

Hentemeldinger, mailkorresponsanse og blogginnlegg med deadline. For ikke å snakke om hvor stresset jeg er bare ved tanken om at den ene pakken min ligger på terminalen i Oslo med forventet leveringstid etter avreise. Stress. Alt som står i hodet mitt nå. Men når jeg går til sengs i morgen ettermiddag (!) er alt verdt det – for da våkner jeg klokken 03 og hopper på flyet.

Jeg er klar for å feire kjærligheten i Italia, på Gubbio Country House. Fem dager i vinparadis, før vi tar vår lille FIAT 500 og cruiser ned til skipet som skal cruise oss fra Roma og videre ut til Sicilia, Sardinia, Palma de Mallorca, Valencia, Marseilles og Genova. Og når ses vi igjen? 02. oktober! Men vi skrives. Jeg skal nemlig være hyper-aktiv.

TO SOM ABSOLUTT IKKE STRESSER // ENDELIG MIDDAG

For ikke å snakke om min lille beauty-krise, som jeg heldigvis får kontroll på i morgen. Vippene ser ut som edderkopp-lem etter noen stressende dager i New York, og brynspennen min synger på siste verset – i feil tone. I morgen har jeg time hos Gentiana på Ambience i Drammen, og jeg er klar for å freshe opp alt jeg eier av krippshår i trynet. Her skal det farges og vippes! Gled dere til å se etter-bildene. Denne dama har hender som tryllestaver og en sinnsyk volumvippe-teknikk!

PEACE OUT (Zzz)