Etter fem dager i vakre Italia har feiringen dessverre kommet til veis ende. Nå sitter jeg ombord på et av MSCs cruiseskip og ser tilbake på den fantastiske langhelgen vi har hatt fra onsdag til søndag på Coldimolino Country House i Gubbio. Vi har utforsket den lille middelalderbyen, spist felles-lunsj i vakre, men trange bakgater, testet gondol-banen til toppen av byen og opplevd sinnsyke flyplasstilstander. Over halvparten av gjestene opplevde store forsinkelser og at bagasjen ble borte – noe som selvfølgelig er helt KRISE når det er bryllupshelg. Mellomlanding i Amsterdam er visst fortsatt et kaos uten like..

Men søsteren min ble giftet bort, tårer ble felt (både jeg og samboeren min hulket!) taler er holdt, og jeg har møtt en haug av nye, fantastiske mennesker. I tillegg til dette har jeg hatt noen av de sykeste festene med impulsiv utkledning, kjærestens nakenbading og instagram-stunt og alkoholpåvirkede sceneopptredner. Dette var mitt andre italienske bryllup i år, og nå er det nesten så det frister sjæl. Om jeg en gang ender opp med ring på fingeren, da! Jeg fikk tross alt buketten i går 😉 Haha!

VERDENS VAKRESTE BRUDEPAR - MED KAKE PÅ NESETIPPEN

SAMBOEREN FIKK SEG NY BESTEVENN

VI LEIDE EN LITEN FIAT 500

JEG INTRODUSERTE GJENGEN FOR HUGO SPRITZ

UTKLEDNING = TOGAPARTY & DRESSCODE: SOMMERKJOLE

Takk for nå, Gubbio! Jeg er ikke heelt ferdig med Italia ennå. I morgen våkner jeg i Sicilia, og på tirsdag er jeg i Sardinia. Etter en uke på sjøen og et par svippturer innom Spania og Frankrike er vi tilbake for å oppdage Roma. Vi ses i oktober, Norge!