På jobb er jeg hun som prøver å gå overens med alle, som er opptatt av at alle skal like henne og som kjemper for rettferdighet, trivsel og et fint og morsomt arbeidsmiljø. Jeg er hun med lister og kontroll, og liker å ha tyngde i arbeidet jeg gjør. Jeg trives best med å være en ekspert innen mitt felt som folk kan spørre, og føler meg fort umotivert og mislykket dersom jeg mangler faglig opplæring og påfyll. Jeg vil alltid lære mer! I tillegg til dette er jeg kronisk stresset. Jeg løper alltid rundt og sjekker om det er noen tiltak som kan iverksettes, og går (løper) ofte opptil 20 000 skritt iløpet av en 5-8 timers arbeidsdag.

Med venninner er jeg hun som arrangerer fester, høytider, hytteturer og jentekvelder. Jeg er den i vennegjengen som alltid er tilgjengelig og har en dør åpen for alle til alle døgnets tider, men som likevel er vanskeligst å få tak i på telefon fordi jeg hater telefonskravling og chatting. Jeg er den kreative med mange baller i lufta, og trives best alene når jeg har mye å gjøre. Jeg setter pris på å sitte ansikt til ansikt, og er ikke redd for å være brutalt ærlig å fortelle deg det du ikke ønsker å høre. For eksempel at kjæresten din er en dust, eller at crushet ditt rett og slett ikke er interessert i deg.

På fest er jeg hun som danser stygt med vilje, spiller beerpong med gutta, dokumenterer alt på Snapchat og byr alle på en Fireball-shot. Jeg starter alltid å vorse tidlig, og liker å komme på fest i god form slik at jeg kan watte opp stemningen.

Etter byen er jeg enten på Galaxy å bestiller kebab, eller på bensinstasjonen å kjøper olapakka – noe kjæresten min syns er helt hysterisk. Hvem spiser tørre brødskiver med gulost på byen? Jo, jeg. Jeg liker å gå hjem fra byen for å få av meg litt av alkoholrusen før jeg legger meg, og jeg har alltid et stort vannglass på nattbordet som jeg ikke engang smaker på.

Med kjæresten er jeg helt motsatt. Jeg er en patetisk kosepus som får kjæresten mine til å snakke babyspråk og kose meg på ryggen. Det beste jeg vet er å drikke vin sammen mens vi lager middag, etterfulgt av spooning på sofaen med favorittserien på TV. Litt bakgrunnsknitring i peisen og klining er heller ikke å forakte! På fest derimot får han gå i fred og snakke med hvem han vil. Vi er altfor sosiale av oss til å stå oppå hverandre hele kvelden!

Økonomisk er jeg som med alt annet, glad i lister og kontroll. Jeg regner alltid ut forventet lønn etter skatt og planlegger hva jeg skal bruke på regninger, mat og drivstoff, sparing, lån – og hva jeg måtte ha igjen til shopping. Shoppingen planlegger jeg også. Jeg skriver ned akkurat hvilke plagg jeg vil ha den måneden, hvor mye det koster, og fletter det inn i budsjettet. Dersom jeg har vært på en lang ferie (som jeg var i forrige måned) går jeg som regel en måned eller to i møte med lite kontroll, noe jeg hater. Det suger å ikke ha kontroll på økonomien – spesielt før jul, haha!

Om morningen er jeg glad i snooze-knappen (helst to-tre ganger) men også utrolig effektiv når jeg først har kommet meg ut av sengen. Iløpet av 40 minutter har jeg dusjet, spist frokost og drukket hjemmelaget iskaffe, pakket ned lunsj, sminket en full-face og kledd på meg. Det krever selvfølgelig at det meste er gjort klart kvelden før 😉

På kvelden er jeg sliten, men også på mitt mest kreative. Jeg spiser alltid en tidlig middag rett etter jobb mens en tv-serie ruller i bakgrunnen, før jeg begynner med noe annet. Det første jeg gjør etter middagen er å ta en liten quick-fix av leiligheten – jeg klarer nemlig ikke å gjøre noe kreativt med et rotete hjem, og det er gjerne litt rotete etter de 40 minuttene med kaos om morningen! Deretter styrter jeg en kopp iskaffe eller to før jeg setter meg ned med macbooken og dagens to-do liste. Jeg tar bilder, skriver blogginnlegg og holder mailboksen oppdatert.

Som sjåfør er jeg rask, men nøye med sikkerhet. Jeg kjører alltid med belte på og har alltid hundene i bur. Jeg kjører nok litt hissig, og kan fort komme opp med en langefinger i vinduet dersom noen gjør en feil. Kjører noen sakte foran meg er jeg raskt frem med langlys og tut, haha. Jeg har hatt lappen i 6-7 år, og aldri kræsjet, bulket eller ripet en eneste bil.