I forrige uke fikk jeg en spennende mail fra VG Partnerstudio etterfulgt av en telefon fra jentene på hovedkontoret i Lindex. Som dere kanskje vet så jobber som visuell merchandiser (stylist, enklere forklart) for Lindex, og på tirsdag skulle de lage et kommersielt samarbeid med VG og MinMote. Lindex skal i første episode vise frem «bravolution» – et enkelt BH-system der man lett finner den perfekte bhen til sin fasong, og i neste episode vises «pantssolution» – en enkel måte å finne din perfekte bukse på. To systemer som fungerer utmerket, og som Lindex er veldig stolte av! Selv var jeg modell for jenter med rumpe, lår og pupper, og jeg fikk vise frem jeans, bukser og bher som sitter perfekt på mine former. Programleder var selvfølgelig Lindex-ambassadør, Kathrine Sørland, ei veldig hyggelig og morsom jente! I tillegg hadde vi salgsleder og personal shopper, Kaya Lie tilstede, og Lindex’ BH-ekspert, Marion. Undertøyet fikk jeg med hjem, og jeg har fått en ny favoritt under t-skjortene, nemlig modellen «diva».

Vi hadde det sykt morsomt både foran og bak kameraene, og disse damene falt virkelig i smak!
Filmene deler jeg selvfølgelig så fort de ligger online på VG/minmote.