Herregud, dette er jo fem dager siden! Jeg har ikke pushet ut ett jævla innlegg på fem dager – men jeg lover at jeg har en grunn! En SYKT god grunn! Dere som følger med i mine enda-mer-sosiale-medier vet hva jeg har drevet med denne uken, og la oss bare si det sånn: det er ikke lite!

Anyways! For fem (!) dager siden satt jeg og Martyparty på hotellrommet til Pappahjerte og Mammahjerte aka Kona Til og drakk hjemmebrent fra Hvittingfoss tilhørende Juliafrika. Phew, for en merkelig setning! Inn dørene kom også Kristin Gjelsvik og Poppemann, June Holm og sikkert enda fler som jeg ikke husker. Etter at vi ødela toalettet til Hjertene ble det relativt svart, og dette var FØR prisutdelingen begynte!

Jeg har alltid kalt denne prisutdelingen for Vixen Blog Awkward, rett og slett fordi det tidligere har vært litt stivt og uchill. Men i år dere! I ÅR! I år har jeg drukket meg ufin med Pappahjerte, posert halvnaken med Komikerfrue og vært på homseklubb med Kristin & Dennis. La oss bare si at dette var en fantastisk kveld! PS: Er du på jakt etter komplimenter eller trenger en liten pick-me-up? Gå på London! Dæven, så deilig jeg følte meg!

Men la oss snakke litt om vinnerne, dere.. Er der bare jeg som syns det har snudd litt siden ifjor? Jeg jublet (faktisk høyest av alle, om man ser livestreamingen fra Vixen.no) hver gang en av de fine, originale og normale menneskene fra vorset vårt endre opp på scenen med en pris. Så vidt jeg vet var det ikke en eneste operert leppe, pupp eller rumpeballe oppe på pallen i år, og det gleder meg å se at ekte forbilder prises for jobben de gjør i samfunnet. For å være en toppblogger og et forbilde for barn i ung (og lett påvirkelig) alder er en VIKTIG jobb – en jobb man skal ta seriøst og være sitt ansvar bevisst. Talen til Kristin var helt fantastisk denne kvelden, og selv om jeg hørte den på rommet tidligere på kvelden ble jeg like stolt og rørt. Faen, for noen flotte mennesker vi har i denne gale bransjen! Dere gjør alt verdt det!

ALLE BILDER ER HENTET FRA VIXEN UNNTATT DISSE RÆVA MOBILBILDENE:

Kjæresten min tror jeg er hemmelig forelsket i Thomas og gutta fra Suite 16. Det er ingen hemmelighet.
Og forresten.. Takk til 730.no for å gi meg tidenes fylleangst mandag morgen: