Hei fra vår splitter nye spisestue! Her sitter jeg alene med maling på fingertuppene mens  samboeren min er på jakt etter møbler til hans nye «mancave». Jeg har hørt det er viktig for mannfolka å ha sitt eget kryp-inn, og det kan jeg jo forstå. Jenter har en tendens til å stikke av med både kjøkken, bad, vaskerom, sminkerom, walk-in-closet og Gud-vet-hva. Derfor har jeg gitt han det nest største rommet i huset, nemlig kjellerstua. Der skal han få lov til å gjøre akkurat hva han vil, og jeg ser for meg et mørkt rom med TV, sovesofa, bar og fotballdrakter på veggen – og kanskje et forbud om å komme inn, haha! I skrivende stund maler jeg gangen mellom gjesterommet og kontoret mitt. Det er nemlig heeelt uaktuelt med furuplanker!

Det blir gjennomgående klassisk hvit i spisestuen, i karmer, opp hele trappa og gjennom 2. etasje. Badet går i sorte og hvite fliser, og toalettet, kjøkkenet og soverommet i kalk-grått. Veggene i fellesarealene er i en caffe-latte/marrakesh-mix, og kontrastveggene på kontoret mitt, i kjellerstuen og bak tven er matt sort. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Denne helgen skal 2. etasje males og soveromsgulvet byttes!

Nå skal jeg male videre før jeg skal til legen igjen. Jeg har vært hos legen annenhver uke siden oktober, og er såå lei! Jeg har forresten begynt på stoffskiftemedisiner igjen, og startet på den minste dosen. Formen er med andre ord veldig varierende om dagen, og jeg kunne ønske de bare kunne øke dosen min eller sette meg på naturlige medisiner ASAP! Levaksin er jo bare tull..