Shit pommes frites, de siste ukene har vært hektiske! Jeg har så jævlig mange baller i lufta om gangen nå at et par av de var dømt til å smelle i bakken, haha. Denne gangen har det gått kraftig utover mitt liv i sosiale medier, men det får så være. Det har vel i grunn gått utover mitt sosialliv generelt, men der er jeg på riktig spor med to jentekvelder booket den førstkommende uken. Iløpet av februar har jeg tross alt kjøpt enebolig OG begynt i ny 100 prosent stilling som frontsjef i lokalavisa, noe som kommer i tillegg til å ta vare på helsa og få nok mosjon, passe på to bikkjer, pleie forholdet mitt, oppussing og innredning, blogg, sosiale medier og enkeltpersonsforetak. Dagene går over i hverandre, mailboksen er full, og annonsører venter på innlegg. I tillegg til dette har jeg tatt på meg et nytt prosjekt med en bloggvenninne som starter nå på vårparten. Hvor skal jeg begynne? Tydeligvis her. La oss håpe at dette er dagen for å starte et nytt kapittel. Hvem vet, kanskje jeg har overskudd til å vise dere mitt nye hjem snart?

Med vennlig hilsen sjongløren.