Siden jeg er tilbake i blogg-gamet tenkte jeg å lage et litt morsomt innlegg til dere! I skrivende stund ser jeg ut som en julenisse i trynet takket være Green Peel (hallo flass!) men jeg slenger med et arkivbilde og lister opp mine sjukt rare vaner og uvaner. Noen av de grenser vel nesten mot tvangstanker, haha! Kjør:


🚩 Jeg skriver lister på alt jeg gjør, noe som resulterer i at det ligger papir, kvitteringer, post-it lapper og A4 ark over alt i både hus og bil. Til og med på jobb! Redaktøren min har flere ganger foreslått å skrive ting rett inn i notisblokka på pcen, men neida, gamle Ruth på 86 skal ha alt med penn og papir. Dere kan tro vaskemaskinen har sett herpa ut etter alle papirbitene jeg har hatt i bukselommene opp igjennom årene.. Jeg skriver handlelister på mat, interiør og klær. Huskelister, to-do lister i forbindelse med blogg, sitater fra intervjuer i jobbsammenheng og ja, you name it, Ill write it.

🚩 Jeg ha fjernkontrollene på rad og rekke, på samme sted. Vi har en tv-kontroll, en apple-tv kontroll, en kontroll til forsterkeren, en til dekoderen og en til varmepumpa. Er det rart jeg blir gal om disse ligger på forskjellige plasser? Ikke nok med at de må være på samme plass, men de må ligge parallelt inntil hverandre. Akkurat den siste der er jo kanskje litt små-psycho…

🚩 Jeg må ha hårstrikk på håndleddet og får praktisk talt panikk om jeg ikke har det. Jeg hater å ha håret ned, spesielt nyvasket, flatt hår som legger seg inntil ansiktet og i lipglossen. Fysj! Gjett hvem som glemte hårstrikk på jobb i dag for første gang på sikkert åtte år? Jeg har lett i jakka, i bilen, i veska Skjønner ikke at det er mulig å glemme noe så livsviktig!

🚩 Jeg rense ørene mine med q-tips etter jeg har dusjet eller badet. Jeg orker ikke tanken på å ha vanndråper i øret. Q-tips er noe jeg har med overalt!

🚩 Jeg biter negler. Det er så jævlig ekkelt, men jeg klarer ikke å stoppe. Denne uvanen er noe jeg plukket opp av pappa når jeg var liten. Vi pleide å se på fotballkamp og spise negler. HAHA! Det er også mye av grunnen til at jeg har gelenegler – da unngår jeg neglbitingen, og mine vokser fine og tykke ut under geleen.

🚩 Jeg vasker håret aaaalt for ofte. Å ha fett, oljete eller «shiny» hår er noe av det jævligste jeg vet om – både på meg selv og andre – og ingen tørrshampoo i verden klarer å tilfredsstille mine behov for et tørt, voluminøst og fresht hår. R+Co er den nærmeste jeg kommer, men heller ikke den forhindrer meg i å vaske håret annenhver dag.

🚩 Jeg er superavhengig av leppepommade, men har det aldri tilgjengelig. Jeg skjønner ikke hva som er så vanskelig?! Bare ha det i lomma, i veska, i bilen etc! Lipgloss og leppestift derimot, det har jeg alltid med meg. Og dere som sliter med det samme vet jo hvor jævlig dritt-løsning det er å påføre gloss på tørre lepper..

HAR DU NOEN RARE (U)VANER?