Hei fra jenta med verdens vakreste utsikt! Jeg har tatt en velfortjent jentetur til København i helgen, og logget litt av livet på nett for å være sosial, og jeg angrer ikke et sekund. For en tur vi har hatt! Jeg reiste med DFDS sammen med en av mine beste venninner, og i København møtte vi nydelige Aida fra min sesong av Top Model Scandinavia! Det var utrolig godt å se henne igjen. Hun var en av mine soleklare favoritter hele veien, og jeg har savnet det smilet SÅÅ mye!

Nå er jeg hjemme i Svelvik igjen, og jeg har en klyp-meg-i-armen følelse i kroppen hver dag her ute. Jeg ELSKER huset vårt, hagen vår, nabolaget og utsikten, og trives så utrolig godt med sol, lukten av sjø, lyden av måkeskrik og tøffende motorbåter. Nå har det blomstret så fint i hagen også, og det er så spennende å se hva som dukker opp! Det står blant annet et par frukttrær her i full blomstring nå, og selv om jeg vet det ene er et epletre, aner jeg ikke hva det andre er. Det er treet til høyre jeg er usikker på. Noen forslag?

Vi vet forresten at plenen vokser på overtid, men jeg får ikke hentet gressklipperen før LK kommer hjem fra sjøen neste uke. Det skal bli godt å få veksten under kontroll! Akkurat nå gror jo både hage og blomsterbed inn i hverandre, haha. Var forresten på Jysk her om dagen og handlet inn litt til verandaen og hagen. Kjøpte mange solcellelamper som jeg plasserte rundt omkring i hagen, og denne hengestolen. 350 kroner dere! Det er hva jeg kaller et kupp!

Det står også bra til med grønnsakene jeg har plantet. Hvertfall priklingene som fortsatt får bo inne, altså urtene, paprikaen, tomatene og avokado-plantene. Det er noe helt eget å kunne hente seg gressløk til omeletten, timian til biffen eller mynte til mojitoen – fra sin egen hage! Nede i hagen har jeg plantet fire ulike typer salater, agurk, sukkererter, rødløk, jordbær, chili og gulrøtter. Salaten, jordbærene, sukkerertene og løken har allerede begynt å komme opp, men det ser verre ut med resten! Haha, kan ikke være god på alt, si!

Nå skal jeg få på meg klær (har ligget i bikini på verandaen i seks timer i dag) og komme meg ut i hagen for å luke litt skvallerkål og brennesle. Jeg HATER det jævla ugresset! Hørt man kan lage supper på det, men ærlig talt…