Hils på våre tre nye familiemedlemmer! Dere har kanskje skjønt at jeg handler jævlig impulsivt, og at jeg hater å vente når jeg først har bestemt meg for noe. Slik var det onsdag 16. mai da jeg fant ut at hagen var full av brunsnegler. Jeg fikk flere anbefalinger om å gå til innkjøp av ender for å holde sneglbestanden nede, og plutselig var jeg på vei til Vikersund på ande-shopping. Tre moskusender ble med hjem i en pappeske i baksetet på cabrioleten, og nå har de bodd i hagen vår i tre dager! Det beste tegnet på trivsel blant ender er at de legger egg, og i dag våknet jeg til et egg i redet på fjellknausen vår. Gjett om det var digg med stekt andeegg til frokost! Nå har jeg gjort det enda lettere for endene å trives. Jeg har satt opp en liten provisorisk andedam (skal få en nedfelt en etterhvert) sørget for at de har tilgang til redskapsboden i kjelleren, og lagt frem høy så de kan bygge rede.

Ender er billige i drift. De spiser brunsnegler, klipper gresset, er renslige, legger egg og smaker nydelig på nyttårsaften. Moahah!

Jeg har bestemt navnet på andrikken og den blonde anden, og valget falt på Donald Trump og Dolly Parton. Den siste fikk samboeren min bestemme, og som den kjedelige AS-Roma supporteren han er, falt valget på Totti. Den kvinnelige anda Totti….

Omgangskretsen min ler seg ihjel og syns det nye innkjøpet mitt er legendarisk. 
Hva syns leserne mine om mitt nye innkjøp? HAHA!