Hvor mye koster en and? Det spørs helt hvor du kjøper den, hvor gammel den er og hvordan situasjonen på gården den bor på er! Mange gir de bort dersom de har blitt utstøtt av flokken eller har for mange. Jeg kjøpte mine for 250 kroner per stk. De veier cirka fire kilo, så det er en billig kilopris dersom jeg en dag skulle bestemme meg for å slakte de! Det høres kanskje litt sykt ut å spise kjæledyrene sine, men de blir gjerne 20 år gamle, og jeg har ikke tenkt til å ha ender i hagen i 19 år til.. De er snart ett år!

Hva sa LK når du kjøpte endene?? Han var helt med på det! Vi kikket litt på høner først faktisk, men de er ikke like renslige og krever innhegning og hønsehus, så valget falt på moskusender. De liker seg best ute både sommer og vinter og tåler opptil 30 minusgrader. De spiser ALT, er billige i drift, og spiser brunsnegler, så jeg hadde mange gode salgstriks for å få han med på laget. Han ler av meg, men han var med på det!

Blir ikke samboeren din sjalu på bestekompisen din? Nei. De har blitt veldig gode venner, og kjæresten min vet at det ikke finnes, og aldri har fantes et snev av romantikk mellom meg og Fredrik. Han passer på meg når LK er på sjøen og sørger for at jeg kommer meg trygt hjem, har det bra osv, så jeg tror LK setter pris på at jeg har han!

Hvordan er det å være så mye alene mtp. jobben til LK? Bruker LK uniform på jobb, isåfall hvordan ser den ut? Det er veldig opp og ned, og spørs må dagsformen min og hvilke planer jeg har! Så lenge jeg har full kalender med jobb, blogg, venner og eventer så klarer jeg meg fint. Det er på kveldene jeg sitter hjemme alene jeg savner han mest. Jeg trodde det skulle være verre, men merker at jo eldre jeg blir, jo mer savner jeg han. Kanskje fordi det ikke er like gøy å dra på byen og sånt lenger? Jeg merker også at jeg skulle hatt han her mer når vi har kjøpt hus, men herregud, når han først er hjemme så er han jo hjemme 100% i tre uker! Det er jo egentlig litt luksus? Uansett.. når han er hjemme så er det nesten bare meg og han, men når han er borte får jeg fokusert mer på venner og familie, jobb og firma. Så det er vel egentlig ganske perfekt?

Har du lyst på barn? Når vil du gifte deg? Hvem skal være forlover? Jeg har lyst på barn, og kjenner jeg blir mer og mer verpesjuk for hvert år som går, haha. Vi har vel egentlig sagt at vi skal vente et par år til – til vi er 29-ish? Men jeg vil jo egentlig være gift før jeg får barn, så der har vi et problem! Haha! Sånn er det når man «starter på nytt» i en alder av 25 🙂 lool. Forloveren min blir bestevenninnen min Linn, men jeg skal ha flere «der oppe» sammen med meg. Kanskje Tina og Fredrik?

Hvor mye tjener dere tilsammen? Siden dere har to biler, enebolig, reiser mye osv. Har dere noen reiseplaner i år? Vår lønn er vår, og jeg syns ikke det er noe å spekulere i. Vi har det bra økonomisk, og trives. I mars startet vi begge i nye, gode jobber også, så 2018 har virkelig vært grei med oss. Han startet som overstyrmann på et turistskip, jeg som frontsjef i avis. I tillegg har han en fet businessidè på gang, og jeg har et firma, så dere kan jo gjette selv. Vi er flinke til å prioritere pengene våre, og kaster de ikke bort på dyre trender. Vi prioriterer hus og reise, og sparer til det vi ønsker oss. I sommer skal vi kjøpe basseng og spa-bad, og neste år blir det vannscooter eller båt! Når det kommer til reiseplaner så står Maldivene og Sri Lanka på lista. Kanskje en to-dagers tur innom Dubai også! Jeg skal også til Danmark i sommer, og prøver å skvise inn en tur til leiligheten vår i Sunny Beach, Bulgaria.

Hvor mange land og øyer har du besøkt? Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Frankrike, Italia, Sardinia, Sicilia, Bulgaria, Kroatia, Portugal, Hellas, Spania, Gran Canaria, Fuertuventura og Lanzarote, Thailand, New York, Florida, Maryland, Mexico, Bahamas, Jamaica, Dominikanske Republikk, Cayman Island og Honduras. Nå har jeg garantert glemt noen, for jeg vet jeg har vært 31 plasser og flydd 63 ganger, og nå kom jeg bare til 28. Haha!

Hvordan går det med grønnsakshagen din? Det går så det suser! Urtene har vokst seg store og grønne de siste to månedene, og tomat- og paprikaplantene er snart klare for å bli plassert ut. Sukkerertene skyter fart, det samme gjør salatene jeg har plantet. Jordbærene har fått blomster – det samme har frukttrærne. Det er ganske dødt i chili- og gulrothagen foreløpig, og noen av grønnsakene på prikles på nytt – altså få bedre plass i jorda. Avocadoen har også vokst seg stor og sterk!

Hvor er den gule og rød kjolen fra? Den gule kjolen er fra Vera Moda, og de har den i butikk ennå! Jeg kjøpte lik i rød dagen før 17. mai fordi kjolen jeg bestilte fra Nelly var forsinket og SINNSYKT STYGG når den først kom frem.

Stemmer det at du har vært med i en HM-kampanje? Så deg på nettsiden! Nei, de bare likte Instagram-bildet mitt og spurte om de kunne få bruke det i nettbutikken. Det sa jeg selvfølgelig ja til. De har tross alt 25 millioner følgere!

Når kommer filmen du er med i? The Writer kommer iløpet av 2018. Jeg lover å holde dere oppdatert! Det kan se ut til å bli en premierefest på en av kinoene i Oslo. Kanskje noen av dere vil komme å se den med meg? 🙂