WOW, for en fest Julianne og Ulrik har stelt istand! Innflytningsfesten, som byttet navn til Vollenliafestivalen i siste liten, tok virkelig kaka på lørdag! Jeg har aldri vært på en så gjennomført fest før i hele mitt liv. Hands down, fantastisk jobba! Vi snakker høy champagneføring, Bloggerne-innspilling, foodtruck i gårdsplassen, makeup-artister fra Inglot, selfie-booth og underholdning med DJ, Andrea Santiago og en fantastisk fyr på saxofon. Gjennomført fra A til Å, med andre ord!

For ikke å snakke om huset, utsikten og beliggenheten. Jeg dåååner! Jeg kjenner at jeg er glad for enebolig med sjøutsikt selv, men det her var jo et palass. Det er bare på sin plass å gratulere – både med hus, Severin og en ny sesong av Bloggerne!


Og det beste av alt, det blir en årlig tradisjon! ♥ Men da tar jeg ikke med det fyllesvinet her.. Haha!