Nå vet vi hvem som bor i magehuset. En stor, fin, skravlebøtte med ti fingre og ti tær. Fire hjertekamre som tilhører et rolig, men stabilt og dunkende hjerte. En sjel som allerede er så klar for å oppdage verden at den sparker og slår moren sin til alle døgnets tider – bortsett fra når pappa vil kjenne, selvfølgelig. I magen ligger datteren min. Datteren vår. Halvt meg, og halvt deg. Forhåpentlig får hun det beste fra oss begge. Tålmodigheten fra meg, omsorgen fra deg.

Kjære datter. Jeg lover å gi deg all den kjærligheten, oppmerksomheten, omsorgen og varmen du trenger. Jeg lover å være tilstede. Støtte deg i alt du interesserer deg for, og vise deg en verden med både dans og fotball – hester og biler. Du skal få bestemme selv hva du vil leke med og hva du vil kle deg i. Du skal få være deg selv hele tiden – og jeg skal stå stolt på sidelinjen.

Kjære datter. Det er ingenting som gleder meg mer enn å se hvor mye pappaen din gleder seg til å møte deg. Du kommer til å ligge på fanget hans når han spiller Xbox, være med til Roma på fotballkamper, ri på hester og bygge trehytter i hagen. Du kommer til å trollbinde han og ha han rundt lillefingeren. Det er ingen tvil om at du blir sjefen i huset.

Kjære datter. Du vokser opp i en verden full av farer, press og stress, men jeg lover å hjelpe deg gjennom det, for jeg har vært der selv. Verden er har forhåpentligvis ikke forandret seg så mye fra da jeg vokste opp, så jeg håper jeg er utstyrt med forståelse og råd som kan hjelpe deg når du trenger det mest. Jeg skal være åpen, ærlig og svare på alle dine spørsmål. Jeg skal forsøke å lese deg som en åpen bok, kjenne deg, og vite hva du lurer på og trenger uten at du skal behøve å spørre. De ubehagelige samtalene skal ikke være ubehagelige, og alt det vonde skal du skånes for, men likevel lære om.

Kjære datter. Hvordan kan jeg elske deg så høyt uten å ha møtt deg?