I vår familie har vi aldri brydd oss stort om morsdag og farsdag (spesielt ikke sistnevnte, da pappa mener farsdag og valentines er funnet opp av kyniske amerikanere som kun vil tjene penger), men jeg kan innrømme at tankene har forandret seg nå som jeg er gravid. For jeg vil jo selvfølgelig bli satt ekstra stor pris på, haha! Derfor har jeg funnet en haug av forslag til hva du kan gi eller gjøre for moren din denne helgen 🙂

Jeg har funnet en ny nettside som leverer opplevelser for alle i hele landet, menlig TrueStory.no! Nå har de en fantastisk kampanje gående hvor du – frem til morsdag 10. februar – får 15% rabatt på alle opplevelser med rabattkoden MOR! Selv frister det veldig med en spadag på The Well med lunsj eller middag sammen med mamma, og forhåpentligvis leser hun ikke bloggen min før jeg overrasker henne med morsdagsgaven i kveld! 🙂 Jeg legger selvfølgelig ut reaksjonsvideo på Instagram @haugaard91! Det nærmer seg også Valentines. Kanskje du kan overraske din valentine med en romantisk opplevelse?

Sjekk ut morsdagsforslagene til Truestory.no her!
FACEBOOK / INSTAGRAM