Det er sant som de sier, man vet ikke hvor mange mennesker man misliker før man skal navngi sitt eget barn. Én krangel, én mobber i skolegården, én ekkel kommentar eller hendelse, og personens navn er totalt uaktuelt å bruke på det lille mennesket som skal bety mest for deg resten av livet. Vi er en av de parene som sliter med navn. Guttenavnet var hemmelig, men det var klart. Men nå ble det jo ikke gutt heller, så hele prosessen må starte på nytt. Forslagene jeg kommer med, fnyser han av. Forslagene han kommer med, ler jeg av. The struggle is real, og vi trenger hjelp!

SELVERKLÆRT BABYMASKIN – FØLER MEG SÅÅ FRESH OM DAGEN!

Vi vil ha et navn som klinger like godt på norsk, som på engelsk. Men det skal samtidig være relativt kort og lett å uttale. Det ligger med andre ord ingen Nova Diamante eller Ella Isadora inni her 😂 Vi har i tillegg dykket inn i slektstreet, men kun for å finne ut at navnene til besteforeldre og oldeforeldrene våre ikke klinger like bra i dagens samfunn. Jeg refererer til mine forbilder, Agnes, Berit, Hansine og Nancy. Vi har også lett på nettet, i bøker og spurt i mammaforum og på sosiale medier.

Så her kommer spørsmålet: hvordan finner man ut hva den lille i magen skal hete? Hva gjorde dere?